Vibb är en byrå som skapar affärsnytta. Vi hjälper företag bygga sitt unika varumärke och knyta band med sina kunder.

Ingenstans och överallt 

Vårt team består av kreativa yrväder, skärpta strateger, engagerade projektledare, inkännande copywriters och vassa webbutvecklare.

Vibb finns på Åland, en liten ö mitt i ingenstans. Men banden ut i stora vida värden är starka. Våra kunder består av allt från små lokala eldsjälar till ledande globala aktörer. Och det älskar vi!

Vi vet inte om vi ska säga att vi funnits sedan 2018 eller 1987. Vibb föddes 2018 och bestod av två personer. Sedan fusionerade vi med Strax kommunikation, en väletablerad åländsk byrå som varit i branschen länge. Vi kunde då påbörja resan med att ta vår kreativitet och vårt nytänk till nya nivåer med hjälp av ett betydligt större team.

Vibb har från starten haft som mål att med mod och kreativitet sprida goda vibbar och att hjälpa företag att på sitt unika sätt göra det samma. Det fortsätter vi med och vi hoppas få göra det tillsammans med dig! 

Vibb & Strax har blivit ett

Läs mer om fusionen här
 

Jonas och Emmelie
Snabb fakta om vibb
Snabb fakta om Vibb

Är du en duktig designer, en pärla när det kommer till utveckling, vass på text eller helt enkelt en skön person? Skicka in en ansökan till jobb@vibb.ax