Team-Electric

Vi är stolta över att få lansera den nya webbplatsen till Team Electric med fokus att lyfta fram företagets expertis, mångsidighet och globala närvaro.

  • Webbplatsens design är utformad för att framhäva företagets tekniska expertis och marina kunnande. Den är ren, modern och lättnavigerad, vilket gör det enkelt för besökare att hitta den information de behöver. Färgpaletten förmedlar företagets professionella och pålitliga image.
  • Den dedikerade sektionen för referensprojekt/case studies ger besökare möjlighet att utforska företagets tidigare projekt i detalj. Detta ger potentiella kunder insikt i företagets arbetsmetoder och förmåga att leverera högkvalitativa lösningar.
  • För att belysa företagets globala räckvidd har vi på Contact-sidan inkluderat en karta som markerar alla de länder där Team Electric finns representerade. En enkel och tydlig kontaktsektion låter besökare nå ut till flera av medarbetarna direkt. 

Vi hoppas att Team Electrics webbplats ska fungera som en kraftfull marknadsföringsverktyg som hjälper till att visa upp företagets expertis, sin omfattande projektportfölj och sin imponerande internationella tillväxt.

Uppdrag

UX, utveckling

CMS

Drupal 10

URL

team-electric.com