Ålcom

Ålcom i ny fräsch kostym. Vi fick förnyat förtroende att ta fram en ny webbdesign till Ålcoms webb och kundportal. Båda med integrationer mot bakomliggande affärssystem. Webbplatsen behövde också bli framtidssäker med tanke på webbtillgänglighet (WCAG) och ha en flexibel backend för enkel hantering och anpassning.

Vår lösning:

  • Drupal 10-plattform för avancerade funktionalitet och rejäl skalbarhet, redo även för kommande nyutvecklingsbehov. Flexibelt användargränssnitt som gör det möjligt att enkelt uppdatera innehållet och anpassa start- och undersidor efter behov.
  • Förnyad Design som sammanfogade företagets varumärkesidentitet med en användarvänlig webbprofil.
  • Integration med affärssystem: Genom att skapa en sömlös integration med deras befintliga affärssystem möjliggjorde vi realtidsuppdatering av produktinformation, för bästa effektivitet och  kundupplevelse.
  • Nyhetsbrev: Besökarna kan enkelt prenumerera direkt via webbplatsen och företaget kan skapa anpassade nyhetsbrev för marknadsföring och kommunikation.
  • Tillgänglighet: Webbplatsen utformades enligt de senaste riktlinjerna (WCAG 2.2) för att framtidssäkra den och kunna att möta alla besökarens olika sätt att besöka webbplatsen.

Grattis Ålcom till en tillgänglig och användarvänlig webbplats som når en bredare publik och som effektivt integrera den digitala närvaron med de interna processerna. Vi är superglada över att ha varit en del av detta projekt!

Uppdrag

Design, integrationer, webbutveckling

CMS

Drupal

URL

alcom.ax